Crna hronika

pale i sokolac

U dvije saobraćajne nesreće poginule dvije osobe

06/02/2021

Vozač Audija čiji su inicijali P.N. poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na Sokocu

Muškarac čiji su inicijali M.T poginuo je kada je automobil u kojem se nalazio udario u betonsku podzidu na putu u Ljubogošti kod Pala.

Automobilom Golf je upravljao N.Đ, a na mjestu suvozača bio je M.T, obojica iz Istočnog Starog Grada, saopćeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Saobraćajna nesreća dogodila se oko 23:25 sati prošle noći kada je vozilo udarilo u betonsku podzidu na magistralnom putu Pale-Ljubogošta. Tada je stradao suvozač M.T, a njegova smrt je konstatovana u Domu zdravlja Pale.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale u prisustvu sudskog vještaka.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. U toku je dokumentovanje krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja.

Na Sokocu rano jutros poginuo vozač Audija

Vozač Audija čiji su inicijali P.N. poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na Sokocu.

Saobraćajna nesreće dogodila se u 2:10 sati na magistralnom putu Podromanija-Sokolac, u mjestu Majdani, a u udesu su učestvovali Audi kojim je upravljao P.N. i Passat kojim je upravljao O.Đ, obojica sa Sokoca.

Vozač Audija zadobio je povrede od kojih je preminuo u Bolnici “Srbija” u Istočnom Sarajevu, dok se vozač O.Đ. nalazi na liječenju u Klinici urgentne medicine Koševo gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede, saopćeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Sokolac.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a obdukcija preminule osobe će biti obavljena danas u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Bijeljini.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.