Crna hronika

Granična policija BiH

U “golfu” švercao cigarete tržišne vrijednosti oko 8.000 KM

12/01/2021

Cigarete su otkrivene na području Bileće prilikom granične kontrole "golfa", crnogorskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao spomenuti državljanin Crne Gore

Pripadnici Jedinice granične policije Trebinje u ponedjeljak su uhapsili državljanina Crne Gore B.R. (1960.), nakon što je otkriven u nezakonitom prometu 1.960 kutija različitih vrsta cigareta bez akciznih markica tržišne vrijednosti oko 8.000 maraka.

Cigarete su otkrivene na području Bileće prilikom granične kontrole “golfa”, crnogorskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao spomenuti državljanin Crne Gore.

O događaju su obaviješteni tužitelj Tužiteljstva BiH i sudac za prethodni postupak Suda BiH, prema čijoj je zapovijedi izvršen pretres vozila u kojem su se nalazile cigarete. Cigarete, vozilo i drugi dokazni materijali su privremeno oduzeti.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, B. R. će uz izvješće o kaznenom djelu biti predan tužitelju Tužiteljstva BiH, dok će cigarete i drugi dokazni materijali biti predani u depo Suda BiH, priopćila je u utorak Granična policija BiH.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.