Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

slučaj kod zvornika

U “golfu” vozili ukradene ovce, pa izazvali sudar

562a5e0d-6f04-4877-aab9-46a30a0a0a6d-ovca-golf-modrica-previewOrg

Policijskoj stanici Zvornik prijavljeno je da su u mjestu Gornji Grbavci dva nepoznata lica otuđila sitnu stoku i pokušala automobilom “golf” da se udalje sa lica mjesta, ali su izazvala saobraćajnu nezgodu.

Pripadnici Policijske stanice Zvornik zatekli su u zvorničkom naselju Gornji Grbavci dva lica čiji su inicijali D.S. i V.M. za koja se sumnja da su pokušala ukrasti sitnu stoku, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Policijskoj stanici Zvornik prijavljeno je da su u mjestu Gornji Grbavci dva nepoznata lica otuđila sitnu stoku (ovce) i pokušala automobilom “golf” da se udalje sa lica mjesta, ali su izazvala saobraćajnu nezgodu.

Izlaskom na lice mjesta policija je zatekla osumnjičene, koji su u namjeri da se udalje sa lica mjesta izazvali saobraćajnu nezgodu u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

O ovom jučerašnjem događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Nakon kompletiranja predmeta, protiv osumnjičenih, oba iz Zvornika, biće podnesen izvještaj zbog krivičnog djela krađa.

Policijska uprava Zvornik zahvaljuje građanima na pružanju bezbjednosno interesantnih informacija i poziva ih da nastave sa pružanjem ovakvih informacija, kako bi se zajedničkim djelovanjem očuvalo postojeće i podiglo na viši nivo stanje bezbjednosti.

Kako se saznaje, radi se o Drago S. (42) i Vinko M. (49)