Crna hronika

sletjeli s kolovoza

U nesreći na putu Zvornik – Tuzla povrijeđeno dvoje djece

27/01/2020

Povrijeđene osobe prevezene su u Opštu bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći

U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Zvornik-Tuzla u mjestu Oraovac povrijeđene su četiri osobe, od kojih dvije maloljetne, saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 16.30 sati kada je sa kolovoza sletio automobil “škoda” kojim je upravljao D.O. iz Zvornika, a u vozilu se nalazile S.O. i dvije maloljetne osobe.

Povrijeđene osobe prevezene su u Opštu bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Policijskoj stanici Vlasenica juče je prijavljeno je da su ispred ugostiteljskog objekta u ovom gradu tri osobe fizički napale muškarce, nanijevši mu tjelesne povrede.

Povrijeđenom muškarcu ukazana je ljekarska pomoć u Domu zdravlja Vlasenica, odakle je upućen u Opštu bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Kozluk juče je prijavljeno da je jedna osoba pucala iz vatrenog oružja u mjestu Donji Lokanj, grad Zvornik.

Po prijavi je postupila policija koja je identifikovala lice M.O. iz Zvornika za koje se sumnja da je pucalo iz lovačke puške.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.