Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mup rs potvrdio

U selu Subotići, na mjestu nesreće, uz olupinu aviona pronađena dva tijela

Lice mjesta biće obezbjeđeno tokom noći, a uviđaj će početi sutra, jer trenutni vremenski uslovi to ne dozvoljavaju, saopšteno je iz MUP-a RS

Na mjestu nesreće gdje je danas pronađena olupina sportskog aviona čiji je nestanak prijavljen juče u 14.10 časova, pronađena su i dva ljudska tijela, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS, javlja Anadolu Agency (AA).

“Lice mjesta biće obezbjeđeno tokom noći, a uviđaj će početi sutra, jer trenutni vremenski uslovi to ne dozvoljavaju”, navodi se u saopštenju iz MUP-a RS.

Ranije je saopšteno da su pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS pronašli danas na području sela Subotići, na Kozari ostatke sportskog aviona čiji je nestanak prijavljen juče Policijskoj stanici Gradiška.

Avion je lociran u okviru velike potrage koja je danas nastavljena na području Kozare od strane pripadnika policijskih uprava Gradiška i Prijedor, jedinica žandarmerije, SAJ-a, Republičke uprave civilne zaštite, Helikopterskog servisa RS-a, planinara, lugara i drugih građana.

Snimci sa mjesta nesreća, gdje su pronađeni dijelovi srušenog aviona (FOTO: atvbl.com)

Snimci sa mjesta nesreća, gdje su pronađeni dijelovi srušenog aviona (FOTO: atvbl.com)

O događaju je obavješteno nadležno Tužilaštvo BiH.

Policijskoj stanici Gradiška juče je prijavljeno da je izgubljen kontakt s pilotom sportskog aviona koji se vraćao s leta iz pravca Velike Kladuše prema Banjaluci. Prema prijavi, u sportskom avionu su se nalazili pilot i tehničko lice.