Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

hapšenje u banjoj luci

U stanove ulazio preko balkona i odnio plijen “težak” 27.000 maraka

ezgif-3-f3be29ffd1

Policija je jučer izvršila kriminalističku obradu Banjalučanina kojeg terete da je navedena krivična djela počinilo na području Banja Luka od 14. januara 2021. godine do 7. novembra ove godine

Banjalučanin Gabrijel M. uhapšen je u okviru akcije “Balkon” i terete ga za 13 teških krađa u kojima se uz pomoć merdevina, penjao na balkone stanova, ulazio unutra te krao novac, zlatni nakit, satove, dukate i druge vrijedne predmete.

Šteta pričinjena ovim krivičnim djelima iznosi oko 27.000 KM.

Naime, policija je jučer izvršila kriminalističku obradu Banjalučanina kojeg terete da je navedena krivična djela počinilo na području Banja Luka od 14. januara 2021. godine do 7. novembra ove godine.

“Izvršen je pretres putničkog vozila i stana koje koristi osumnjičeno lice, kojom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji potiču iz navedenih krivičnih djela, a koji će biti vraćeni oštećenim licima”, navodi se u saopštenju.

Dodaju da su sve mjere i radnje preduzete pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka i Osnovnog suda u Banjaluci, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta G.M. će danas uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima biti sprovedeno u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.