Crna hronika

saobraćaj obustavljen

U teškoj nesreći kod Lukavca jedna osoba poginula, troje povrijeđenih prevezeni na UKC

16/08/2022
Foto: Ilustracija

Iz BIHAMK-a poručuju da je zbog saobraćajne nezgode koja se rano jutros dogodila u mjetu Bistarac (Tuzla-Lukavac), saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na obilaznicu u neposrednoj blizini

U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Tuzla – Doboj koja se dogodila u utorak oko 3.40 sati jedna osoba je smrtno stradala, potvrđeno je u Policijskoj upravi MUP-a Tuzlanskog kantona.

– Tri osobe su povrijeđene i prevezene su u Univerzitetsko – klinički centar radi pružanja liječničke pomoći. U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva putnička automobila – navode u Policijskoj upravi MUP-a TK.

Saobraćaj na magistralnom putu Tuzla – Doboj je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce. U toku je uviđaj kojim rukovodi dežurni kantonalni tužilac Kantonalnog tužilaštva TK, a potrebne mjere i radnje poduzet će službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Lukavac.

Iz BIHAMK-a poručuju da je zbog saobraćajne nezgode koja se rano jutros dogodila u mjetu Bistarac (Tuzla-Lukavac), saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na obilaznicu u neposrednoj blizini.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.