Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Tomislavgrada poginula Ljilja Stanić

sudar policija

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u utorak navečer oko 21:45 sati na magistralnom putu M-15 Tomislavgrad – Šujica, u blizini naselja Mokronoge i Lug, u kojoj je smrtno stradala 51-godišnja mještanka Ljilja Stanić.

U nesreći su sudjelovala vozila “golf 2”, kojim je upravljala Ljilja Stanić, i “opel vectra”, kojom je upravljalo 37-godišnji Ivan Perić iz Eminova sela pored Tomislavgrada.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, došlo je do frontalnog sudara, u kojem je Ljilja Stanić smrtno stradala, dok je Ivan Perić zadobio je teže tjelesne ozljede i prebačen je u Kantonalnu bolnicu Livno na daljnje liječenje.

Djelatnici Doma zdravlja Tomislavgrad, koji su nakon dojave prvi izašli na mjesto udesa, svjedoče o teškoj prometnoj nesreći i dramatičnom spašavanju unesrećenih koji su iz teško oštećenih automobila morali biti izvlačeni kroz prtljažnik.

Dežurna liječnica Antonela Bagarić je za Fenu kazala da je unesrećena u Dom zdravlja Tomislavgrad dovezena bez znakova života uslijed, kako navodi, kobnog prijeloma vratne kralježnice dok je drugi učesnik zadobio više prijeloma po tijelu.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su županijska tužiteljica i djelatnici PU Tomislavgrad.