Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kod Prijedora

U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo vozač, troje povrijeđenih

saobracajna nesreca noc
Ustupljena fotografija
Ilustracija

Prilikom slijetanja došlo je do kontakta vozila sa stubom željezničke visokonaponske mreže, zbog čega je osim obustave saobraćaja na magistralnom putu, privremeno bio obustavljen i željeznički saobraćaj

Vozač A.Š. iz Prijedora je poginuo, a putnici u vozilu M.E., V.Đ. i N.K., povrijeđeni su kada je automobil u kojem su bili, sletio s puta u mjestu Donja Dragotinja.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor, nesreća se desila noćas pola časa iza ponoći na relaciji Prijedor-Novi Grad.

Zbog težine zadobijenih povreda M.E. i V.Đ. prevezeni su na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, dok je povrijeđeni N.K. smješten u bolnicu “Dr Mladen Stojanović” u Prijedoru.

Prilikom slijetanja došlo je do kontakta vozila sa stubom željezničke visokonaponske mreže, zbog čega je osim obustave saobraćaja na magistralnom putu, privremeno bio obustavljen i željeznički saobraćaj, navedeno je u saopštenju PU Prijedor.

Dodali su da je uviđajem na licu mjesta kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, a poseban apel upućuje se vozačima da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju ograničenja brzine kretanja i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, lijekova ili drugih psihoaktivnih supstanci, prenosi Glas Srpske.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na magistralnom putu Prijedor- Novi Grad poginuo je vozač…

Posted by Crna-Hronika.info on Saturday, December 16, 2023