U teškoj saobraćajnoj nesreći u Grudama poginuo mladić

policija sudar

Na magistralnoj cesti M6 u mjestu Vrućice, općina Grude, jutros oko 03.35 sati dogodila se teška saobrćajna nesreća sa smrtno stradalom osobom.

Kako je saopćeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zapadno hercegovačkog kantona, uviđaj su izvršili dežurni kantonalni tužitelj i policijski službenici PU Grude.

U navedeno vrijeme magistralnom cestom M6 iz smjera Gruda u smjeru Sovića kretalo se motorno vozilo marke škoda octavia, HR registarskih oznaka, kojim je upravljao Z. V. (20) sa šireg područja općine Grude, dok se u vozilu kao suvozač nalazio A. T. J. (22), s prebivalištem u Zagrebu.

U jednom trenutku, iz zasad neutvrđenih razloga, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je sletjelo s ceste i udarilo u betonski stup pri čemu je suvozač zadobio po život opasne ozljede od kojih je na mjestu događaja podlegao, a smrt je konstatirao dežurni liječnik Doma zdravlja Grude.

U ovoj saobraćajnoj nesreći vozač je zadobio tjelesne ozljede zasada neutvrđenog stupnja zbog kojih je vozilom Doma zdravlja Grude prevezen u CUM Mostar dok je na vozilu nastala velika materijalna šteta.

Po nalogu kantonalnog tužitelja bit će izvršena obdukcija tijela smrtno stradale osobe.