Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

MUP RS

U Tešnju pronađeno vozilo koje je koristio Benedi Đukanović

vozilo-benedija-djukanovica

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS preuzeli su danas automobil

Policijski službenici Policijske stanice Tešanj 27. juna obavijestili su policijske službenike Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske da se u Tešnju, na parking prostoru u Ulici Huseina Kapetana Gardaševića nalazi parkirano vozilo “golf 7”, kojeg je koristio Benedi Đukanović, osumnjičeni u krivičnom predmetu teško ubistvo na štetu Krunić Slaviše i drugih, a za kojim vozilom je bio na snazi raspis o traganju, javlja Anadolu Agency (AA).

Benedi Đukanović

“Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS obavijestili su postupajućeg tužioca Republičkog javnog tužilaštva, Posebnog odjeljenja za suzbijanje organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminaliteta, koja je naložila da se nakon izvršenog uviđaja o pronalasku vozila od strane mjesno nadležne Policijske stanice, vozilo preda u nadležnost policijskih službenika MUP-a RS”, saopšteno je iz MUP-a RS.

Uviđaj na licu mjesta pronalaska vozila izvršili su policijski službenici policijske stanice Tešanj u prisustvu policijskog službenika Uprave za organizovani i teški kriminalitet, a nakon čega je vozilo preveženo u krug policijske stanice Tešanj.

“Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS preuzeli su danas vozilo, nakon čega će isto biti deponovano u depozit Policijske uprave Banjaluka, gdje će se dalje preduzimati potrebne mjere i radnje pod nadzorom postupajućeg tužilaštva”, stoji u saopštenju.