Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zabava u Bosanskom Brodu

U usnoj šupljini pronađene dvije plastične vrećice sa kokainom

brod – kokain

Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će protiv lica V.B, koje je organizovalo okupljanje na svom privatnom posjedu, biti dostavljen izvještaj

Službenici Policijske uprave Doboj oduzeli su 8,5 grama kokaina tokom pretresa na privatnoj zabavi u kući koju koristi lice čiji su inicijali V.B. sa područja opštine Bosanski Brod, saopšteno je iz ove uprave.

Iz policije navode da je u objektu zatečeno 19 lica, te kod lica D.M. iz Bosanskog Broda u usnoj šupljini pronađene dvije plastične vrećice sa kokainom težine 2,4 grama, a tokom pretresa lica D.Đ. i vozila koje koristi pronađeno i oduzeto ukupno pet paketića sa kokainom ukupne težine 6,1 gram.

 

Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će protiv lica V.B, koje je organizovalo okupljanje na svom privatnom posjedu, biti dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Protiv lica D.M. i D.Đ. biće pokrenuti zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka za počinjene prekršaje iz Zakona o suzbijanju i sprečavanju zloupotrebe opojnih droga BiH.