Crna hronika

Udavio suprugu pa se bacio u rijeku

01/09/2015

Operativnom dežurstvu CJB Banja Luka, jučer oko 12,20 sati, prijavljeno je da je u koritu rijeke Vrbas u ulici Manjačkih ustanika u Banjoj Luci, uočeno beživotno tijelo, saopćeno je iz CJB Banja Luka.

Ronilački tim Specijalne policije MUP RS je tijelo izvadio na na obalu, gdje uviđajem utvrđeno da se radi o licu sa inicijalima N.D. iz mjesta Bukvalek, opština Banja Luka, kao i da je smrt nastupila utapanjem, bez tragova nasilja na istom.

Istoga dana, policijski službenici su oko 19,25 sati, u dvorištu porodične kuće N.D. u mjestu Bukvalek, opština Banja Luka, pronašli beživotno tijelo njegove supruge S.Š. sa vidnim povredama na vratu i glavi. Uviđajem je utvrđeno da je smrt nasilnog karaktera, najvjerovatnije nastupila davljenjem.

Zbog postojanja osnova sumnje da je lice N. D., u periodu od 29.8. do 31.8.2015. godine, lišilo života svoju suprugu S. Š., nakon čega je počinilo samoubistvo utapanjem u rijeci Vrbas, beživotno tijelo nastradale S.Š. prevezeno je u ”Zavod za sudsku medicinu” u Banjoj Luci gdje će obdukcijom biti utvrđen tačan uzrok smrti.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.