Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

“Ugradio” se u sve: Zloupotrebom položaja načinio štetu od 20.000 KM

07/09/2017

Policija je podnijela izvještaj nadležnom tužilaštvu protiv muškarca iz Kotor Varoša čiji su inicijali N.S. (54) zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja ili ovlaštenja i falsifikovanjem isprava pričinio štetu od 20.000 KM.

Izvještaj protiv lica N.S. juče su banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu podnijeli pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Osumnjičeni je tokom 2015, prošle i ove godine, obavljajući dužnost odgovornog lica u pravnom licu iz Kotor Varoša, nezakonito, korištenjem svog položaja ili ovlaštenja, prilikom nabavljanja goriva, servisiranja vozila, adaptacije prostorija za odmor radnika i prodaje imovine pravnog lica, pričinio štetu pravnom licu u iznosu od 20.000 KM.

Policijski službenici nastavljaju da utvrđuju da li se lice može dovesti u vezu sa drugim krivičnim djelima izvršenim na štetu pravnog lica, a prikupljena saznanja biće dostavljena nadležnom tužilaštvu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.