Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Istočno Sarajevo

Uhapšen bjegunac Branislav Janjić, osumnjičen za blisku saradnju s Darkom Elezom

branislav janjic
Foto: MUPRS

Iz PU Istočno Sarajevo ranije je saopšteno da je grupa osumnjičena za krijumčarenje oko 20 kilograma kokaina, 130 kilograma marihuane, 52.000 komada tableta ekstazija, 60 kilograma amfetamina, određenu količinu heroina i supstanci za proizvodnju droge

Branislav Janjić, za kojim je raspisana crvena Interpol potjernica u predmetu “Kode”, uhapšen je rano jutros. Njega su u Istočnoj Ilidži uhapsili policijski službenici PU Istočno Sarajevo.

Janjić je osumnjičen kao član kriminalne grupe za koju se sumnja da se bavila trgovinom droge i blisko sarađivala s kriminalnom grupom Darka Eleza.

Akcijom ”Kode” obuhvaćeni su Bojan Rističević, Boris Mitrović zvani Gilmar, Dalibor Bambarez Bambi, Aleksandar Hršum, Danilo Cicović, Еmina Mašić, Igor Cicović i Dragomir Pandurević.

Akcija je pokrenuta na osnovu informacija dobijenih dekripcijom Sky aplikacije.

Sumnja se da je ova grupa duži vremenski period dogovarala kupovinu i distribuciju različitih vrsta droga na području Istočnog Sarajeva, na čemu su zaradili oko 2.750.000 KM.

Iz PU Istočno Sarajevo ranije je saopšteno da je grupa osumnjičena za krijumčarenje oko 20 kilograma kokaina, 130 kilograma marihuane, 52.000 komada tableta ekstazija, 60 kilograma amfetamina, određenu količinu heroina i supstanci za proizvodnju droge.