Crna hronika

Nasilništvo

Uhapšen Dela koji se iživljavao nad banjalučkim konobarom (VIDEO)

29/04/2019

Dejan Kostić Dela šamarao konobara u jednom banjalučkom kafiću

Banjalučka policija u nedjelju je lišila slobode mladića inicijala D.K. (1990.) iz Banje Luke, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilnično ponašanje, potvrdila je portparolka Policijske uprave Banja Luka Marija Markanović.

Nasilnik je identifikovan, pronađen i uhapšen, kako je pojasnila, na osnovu video-snimka objavljenog na društvenim mrežama i prenesenog u pojedinim medijima, a na kojem se vidi fizičko i psihičko zlostavljanje mlađeg muškarca.

Markanović kaže da se D.K. sumnjiči da je, nakon učestvovanja u narušavanju javnog reda i mira, narednog dana, 24. aprila, došao ponovo u ugostiteljski objekat, gdje je fizički i psihički zlostavljao dvadesettrogodišnjaka.

Sve dalje mjere i radnje prema uhapšenom bit će preduzete po instrukciji i pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Nezvanično, uhapšen je c, a na snimku se vidi kako šamara konobara u jednom banjalučkom kafiću.

D.K. je, 23. aprila oko 19.00 sati, u jednom ugostiteljskom objektu na Bulevaru Stepe Stepanovića u Banjoj Luci, narušio javni red i mir tučom.

Po dolasku patrole policije zatečen je povrijeđen muškarac, a utvrđeno je da mu je povrede nanio D.K.

Međutim, žrtva tjelesne povrede nije tražila krivično gonjenje osumnjičenog, a što je obaveza u skladu s Krivičnim zakonom, pa je D.K. prekršajno kažnjen zbog tuče.

Narednog dana ponovo je došao u ugostiteljski objekat, gdje je fizički i psihički zlostavljao dvadesettrogodišnjaka, zbog čega je uhapšen.

Vasković objavio šokantana snimak na kojem Kostić šamara i davi konobara u WC-u

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.