Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uhapšen dvojac koji je provalio u šest kuća i pričinio štetu od 6.000 KM

policija rs

Policija iz Teslića podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv dva lica iz Modriče zbog osnova sumnje da su na području opštine Teslić provalili u šest porodičnih kuća i pričinili štetu od 6.600 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Za prijavljena lica čiji su inicijali F.A. i A.A. postoji osnov sumnje da su od 18. oktobra do 1. novembra provalili u pet porodičnih kuća, a nakon premetačine ukrali novac, nakit i druge predmete pričinivši materijalnu štetu u iznosu od oko 3.600 KM.

Za prvoprijavljenog F.A. postoji i osnov sumnje da je tokom druge polovine septembra provalio u porodičnu kuću vlasništvo lica čiji su inicijali S.D. koji se nalazi na privremenom radu u inostranstvu, iz koje je nakon premetačine ukrao trofejni pišolj i druge predmete, čime je pričinio materijalnu štetu u iznosu od oko 3.000 KM.

Policijska uprava Doboj poziva građane da i sami preduzmu intenzivnije mjere zaštite kako bi umanjili rizik ugrožavanja ili krađe imovine, te da u slučaju uočavanja neuobičajenih dešavanja oko svojih ili tuđih objekata, pozovu besplatan broj 122, navodi se u saopštenju.