Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dragoslav Tomić

Uhapšen kradljivac skupocjenih automobila: Za tri mjeseca počinio štetu od 65.000 KM

kradljivac334

Jedno od ukradenih vozila je pronađeno, a rad na pronalasku ostalih i eventualne povezanosti drugih lica u vezi sa izvršenjem krivičnih djela je u toku

D.T, za kojim su bile raspisane potjernice zbog više teških krađa, a koji se dovodi i u vezu sa izvršenjem krivičnih djela na području Banje Luke, uhapšen je juče, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

On se sumnjiči da je od februara do maja ove godine, uz pomoć podesnog alata i specijalnih uređaja za dekodiranje i stavljanje u pogon, ukrao tri vozila, čime je pričnio materijalnu štetu preko 65.000 КM.

“Nezavisne” saznaju da se radi o Dragoslavu Tomiću (39) iz Mrkonjić Grada.

“Istog dana, na osnovu naredbe nadležnog suda, izvršen je pretres na dvije lokacije, kuće, pomoćnih objekata i vozila koje koristi osumnjičeni u Mrkonjić Gradu, prilikom kojeg su pronađena i oduzeta sredstva pogodna za izvršenje krivičnih djela i predmeti koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku”, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Kako su naveli, jedno od ukradenih vozila je pronađeno, a rad na pronalasku ostalih i eventualne povezanosti drugih lica u vezi sa izvršenjem krivičnih djela je u toku.

Tomić je danas, nakon završenog ispitivanja, predat u nadležnost Okružnom centru sudske policije Banjaluka.