Uhapšen osumnjičeni za stradanje motocikliste

hapsenje

Pripadnici Policijske stanice Pale uhapsili su lice čiji su inicijali V.S. iz Pala, koje se sumnjiči da je u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta-Pale usmrtilo motociklistu V.O. iz Istočne Ilidže.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u subotu, 28. jula, oko 23.05 časova, na magistralom putu M-5, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale, koji u toku uviđaja nisu mogli utvrditi tačan broj učesnika, kao ni uzrok saobraćajne nezgode.

Narednog dana, operativnim radom na terenu, policija je došla do saznanja da se u vezu sa ovom saobraćajnom nezgodom može dovesti lice V.S. iz Pala, koje je uz saglasnost tužioca uhapšeno zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći.

U toku je rad na kompletiranju predmeta, nakon čega će uhapšeni, uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima biti predat Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu.