Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prnjavor

Uhapšen zbog napada na policajca

hapsenje (1)

Protiv lica čiji su inicijali G.D. i M.S. podnesen je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja tuča i fizički napad, dok je protiv lica čiji su inicijali D.R. A.S, J.S. i Z.V

Pripadnici Policijske stanice Prnjavor uhapsili su lice čiji su inicijali D.R. zbog sumnje da je fizički napalo policajca u toj opštini, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

U saopštenju se dodaje da su u okviru rada po prijavi uhapšena i lica čiji su inicijali A.S, J.S. i Z.V. zbog počinjenih prekršaja tuča i fizički napad i ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija.

“Policijskoj stanici Prnjavor je u subotu, 21. decembra, prijavljena tuča više lica ispred ugostiteljskog objekta u Prnjavoru. Po izlasku na lice mjesta policijskog službenika M.M. je fizički napalo lice D.R.”, navodi se u saopštenju.

Protiv lica čiji su inicijali G.D. i M.S. podnesen je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja tuča i fizički napad, dok je protiv lica čiji su inicijali D.R. A.S, J.S. i Z.V. podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja tuča i fizički napad i ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih finkcija.

U saopštenju se navodi da su ova lica juče izvedena pred Osnovni sud u Prnjavoru, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Protiv lica D.R. slijedi podnošenje izvještaja o počinjenim krivičnim djelima sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i tjelesna povreda.