Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uhapšena tri lica zbog pucnjave u kafani blizu Pavlovića mosta

policija_rs_pucnjava
Ilustracija

Službenici Policijske uprave Bijeljina uhapsili su tri lica koja su osumnjičena da su učestvovala u pucnjavi u ugostiteljskom objektu u blizini Pavlovića mosta kod Bijeljine, kada je lakše povrijeđeno jedno lice.

Uhapšena su tri lica čiji su inicijali E.H, R.H. i A.Š, svi iz Bijeljine, saopšteno je iz Policijske uprave /PU/ Bijeljina.

O slučaju je obaviješteno nadležno tužilaštvo u Bijeljini, a u toku je kriminalistička obrada nad uhapšenima koji su osumnjičeni za krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Portparol PU Bijeljina Aleksandra Simojlović rekla je ranije Srni da je u ugostiteljskom objektu u blizini Pavlovića mosta juče u 16.30 sati došlo do narušavanja javnog reda i mira i pucnjave iz vatrenog oružja, u kojem je učestvovalo dvadesetak lica romske nacionalnosti.

Ona je navela da su ljekari Urgentnog bloka Opšte bolnice “Sveti Vračevi” obavijestili policiju da je u 17.30 sati dovezeno lice čiji su inicijali A.Š. koje je imalo prostrelnu ranu.

Simojlovićeva je dodala da su kod ovog lica konstatovane lakše povrede i da je ono, nakon ukazane pomoći, odbilo dalje liječenje u ovoj zdravstvenoj ustanovi.