Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uhapšena zbog ranjavanja, oštećenja tuđe stvari i posjedovanja narkotika

image-0-02-04-f164ee4f2489ca9e0a8bada4f3dd3d1cf703abd2af21b0b02023f8ea10bc8a77-V

Policijski službenici Druge Policijske uprave-policijske stanice Novo Sarajevo u petak u 14 sati lišili su slobode A.E., rođena 1981.godine iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo izazivanje opće opasnosti, u vezi s krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

A.E je istog dana oko 13.45 sati, u ulici Azize Šaćirbegović bb, općina Novo Sarajevo, upotrebom pištolja nanijela A.A., rođen 1980.godine iz Sarajeva, tešku povredu donjeg djela lijeve noge u vidu prostrjelne rane. Povrijeđeni je zbrinut u Općoj bolnici “Pr. Dr. Abdulah Nakaš”, nakon čega je otpušten na kućno liječenje.

Pucnjava u Hrasnom, policija uhapsila ženu na mjestu događaja (FOTO/VIDEO)

A.E. se tereti i za krivično djelo oštećenje tuđe stvari, izvršeno na štetu A. H., iz Sarajeva, i neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopćeno iz MUP-a Kantona Sarajevo, tokom rasvjetljavanja i dokumentovanja navedenih krivičnih djela policijski službenici su pronašli i određenu količinu nepoznate materije koja asocira na opojnu drogu heroin.

O navedenom je obaviješten dežurni Kantonalni tužilac u Sarajevu, koji je zajedno s uviđajnom ekipom MUP-a Kantona Sarajevo izašao na lice mjesta te rukovodio uviđajnim radnjama.

Policijski službenici rade na rasvjetljavanju i dokumentavanju navedenog krivičnih djela.