Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

banja luka

Uhapšene tri osobe: Oficir OSBiH brutalno pretučen u kafiću, konobaricu ugrizli za šaku

Banja Luka: Uhićeni u akciji “Kodeks” dovedeni u Tužilaštvo
07.12.2021., Banja Luka, Bosna i Hercegovina - Uhiceni u jucerasnjoj policijskoj akciji "Kodeks", u kojoj je pronadjena veca kolicina marihuane i kokaina, predani su jutros u Okruzno javno tuzilastvo Banja Luka. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

Kako se navodi, napadači su ga tukli čak i dok je brisao krv u toaletu

Oficir Oružanih snaga BiH, koji ima službu u kasarni Kozara, brutalno je premlaćen jutros u banjalučkom kafiću “Pi”, kada su ga napala trojica muškaraca, pišu Nezavisne novine.

Kako se navodi, napadači su ga tukli čak i dok je brisao krv u toaletu.

“Tukli su ga metalnim ključem. Izgubio je svijest”, kažu izvori pomenutih novina.

Iz Policijske uprave Banja Luka potvrdili su da su njihovi pripadnici identifikovali i uhapsili M.T. (24) N.K. (34) i M.P. (28), svi iz Banje Luke, a osumnjičeni su za nanošenje povreda.

“Nadležnoj policijskoj stanici, jutros oko 10.15, prijavljeno je da su u ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci, tri nepoznata muškarca, nakon verbalne rasprave, fizički napala četvrtog. Njemu je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske”, rekli su iz policije.

Svi uhapšeni su alkotestirani i utvrđeno je da su bili pijani.

“Kod M.T. je utvrđeno 1,85 g/kg, kod N.K. 1,89 g/kg i kod M.P. 1,94 g/kg alkohola u organizmu”, rekli su iz Policijske uprave Banja Luka.

Portal Srpskainfo tvrdi da je tokom napada povrijeđena je i konobarica u lokalu “Pi” koju je jedan od napadača ugrizao za šaku.