Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uhapšeni razbojnici koji su pucali na policajce u Lukavcu

specijalci ozren

Na području Republike Srpske i Srbije uhapšena je petočlana organizovana kriminalna grupa, koja je u proteklom periodu na području Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine izvršila više teških krivičnih djela, potvrđeno je večeras iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Uhapšeni su u zajedničkoj akciji Specijalne jedinice policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pripadnika centara javne bezbjednosti Bijeljina i Doboj, MUP-a Tuzlanskog kantona i Granične policije, a uz vazdušnu podršku Helikopterskog servisa MUP-a Republike Srpske, i, kako se navodi, veliku pomoć i saradnju MUP-a Srbije i Policijske uprave Šabac.

us ozren

Uroš Stojanović

Na području CJB Bijeljina slobode je lišen N. K., dok su Slaviša Mihajlović, Zoran Mihajlović, Dragan Džaković i Velibor Tomić uhapšeni na području Republike Srbije, precizira se u saopćenju.

Za ovim osobama bio je raspisan veći broj međunarodnih i centralnih potjernica. Uhapšeni se sumnjiče da su pucali na policajce u Lukavcu, te za napad na povratnika Uroša Stojanovića na Ozrenu.

Podsjećamo, dok su pripadnici policije vršili uviđaj u vezi sa razbojništvom nad 87-godišnjim Urošom Stojanovićem koje se dogodilo 24. februara, na njih su, iz vatrenog oružja pucale četiri nepoznate osobe. Napadači su se nakon pucnjave udaljili u pravcu Petrova. Policijaci, na sreću nisu povrijeđeni.