Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ukradena dva Golfa u Mostaru

policija noc1111

Ukradena dva 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK) registrirano je 11 prijava, navodi se u izvještaju MUP-a HNK-a.

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je jedan prekršaj, a iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je šest prometnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede.

PU Mostar, M.P. iz Mostara prijavila je kako joj je tokom noći od strane nepoznatih počinitelja otuđeno vozilo marke Golf II, crvene boje. Vozilo je bilo parkirano u Ul. Franjevačka.

PU Mostar, V.Š. iz Mostara prijavila je kako joj je tokom noći od strane nepoznatih počinitelja otuđeno vozilo marke Golf V, sive boje. Vozilo je bilo parkirano u Ul. Stjepana Radića. Poduzete potrebne mjere.

Policijska patrola Policijske postaje Konjic, zbog sumnje da je počinio KD “teška krađa” uhitila je M.B. iz Grušća, općina Konjic.

Zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo u ranijem razdoblju na području općine Konjic, u Policijsku postaju Konjic je iz policije u Hadžićima doveden je E.B., koji je istoga dana uhapšen u tom mjestu.