Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

stravičan zločin

Užas u Gradačcu: Ubio tri osobe, snimku objavio na društvenim mrežama

nermin sulejmanovic gradacac
FOTO: Društvene mreže
Nermin Sulejmanović

Muškarac koji je upucao suprugu danas u Gradačcu prenosio je uživo snimak na Instagramu. Riječ je o Nerminu Sulejmanoviću, bodibilderu i fitness treneru, koji je od ranije poznat policijskim organima.

Snimak je potresan, a krv se vidi posvuda. Na snimci se vidi i trenutak kada je Sulejmanović pucao u suprugu, piše Avaz.

“Evo da vidite kako izgleda ubistvo uživo”, poručio je pomahnitali ubica.

U svom krvavom piru Sulejmanović je, saznaje Avaz, ubio tri osobe. Prvobitno se pojavila informacija da je među ubijenim osobama i maloljetno dijete, no kasnije je zvanično potvrđeno da su sve tri ubijene osobe bile punoljetne.

Kako je potvrđeno za Klix.ba iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona, ubijene su najmanje tri osobe. Također, ima nekoliko ranjenih.

Muškarac iz Gradačca na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledateljima da će uživo vidjeti ubistvo. Nakon toga se na snimku vidi kako ispaljuje metak u čelo ženi koja je teško pretučena.

Na snimku se može čuti plač djeteta, koje je potom snimljeno kako leži na podu.

nermin sulejmanovic
FOTO. Društvene mreže
Nermin Sulejmanović

U toku je potjera za njim, specijalci su na terenu.

“Danas 10.8.2023. godine u Gradačcu je došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je prema prvim informacijama više osoba povrijeđeno. Za licem se intenzivno traga. O događaju je obaviješten kantonalni tužilac. Policijski službenici su na licu mjesta i poduzimaju potrebne mjere i radnje. Na teren su upućeni i timovi Jedinice policije za specijalnu podršku”, saopćeno je iz MUP-a TK.

Sulejmanović je prema nezavničnim informacijama bio član narkogrupe Emira Kodžaga.