Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mostar

Veća grupa osoba u Veležovim dresovima napala mladića i oštetila mu vozilo

mostar policija

Istu večer oko 22,40 sati, građani obavijestili PU Čapljina da je u mjestu Počitelj grupa više osoba došla u objekte “Kruško” i “Kod Alje” te bakljama i drvenim palicama napala goste i oštetila dva vozila

Veća grupa osoba u dresovima FK “Velež” sinoć je u Počitelju napala J.M.(1990.) te mu nanijela ozljede i oštetila vozilo, izvijestili su u petak iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako se navodi u policijskom izvještaju, oko 23 sati u PS Mostar Jug obratio se J.M.(1990.) i prijavio da mu je, dok se kretao s vozilom iz pravca Čapljine prema Mostaru u mjestu Počitelj, grupa osoba u dresovima FK “Velež” popriječila put i metalnim šipkama i drvenim palicama oštetila vozilo “VW Golf IV” dok je on zadobio vidne ozljede na glavi te je upućen u medicinsku ustanovu.

Nadalje se navodi da su istu večer oko 22,40 sati, građani obavijestili PU Čapljina da je u mjestu Počitelj grupa više osoba došla u objekte “Kruško” i “Kod Alje” te bakljama i drvenim palicama napala goste i oštetila dva vozila.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj i upoznat Odjel krim. policije koji poduzima daljnje mjere i radnje, stoji u izvještaju.