Crna hronika

doboj i banja luka

Velika akcija policije u RS-u: Uhapšeno sedam osoba, pronađena droga

17/01/2020

Nakon hapšenja narkodileri će iz Doboja biti prebačeni u Banje Luku na ktiminalističku obradu

Policija je uhapsila sedam lica na području Banjaluke i Doboja i oduzela više od pola kilograma droge.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su lica čiji su inicijali V.Ž. i A.N. zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet droge i u toku je kriminalistička obrada nad ovim licima.

Iz ove uprave navode da je kod V.Ž. pronađeno i oduzeto 582,66 grama marihuane, te da je izvršen pretres na dvije lokacije na području Banjaluke koje koriste osumnjičena lica.

“Tom prilikom pronađeno je 20,26 grama marihuane, određena količina novca, 25 kapsula ekstazija, kao i drugi predmeti koji potiči iz krivičnog djela”, navode iz policije i dodaju da su u okviru ovih aktivnosti uhapšena i lica čiji su inicijali M.S. i N.L.

Aktivnosti se sprovode pod nadzorom banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva, a po naredbama Osnovnog suda u Banjaluci.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka, u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet i Policijskom upravom Doboj, na području Doboja uhapsili su lica čiji su inicijali N.V, M.V. i S.M. zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet droga.

Izvršen je pretres na tri lokacije na području Doboja koje koriste osumnjičena lica, a pronađena je i određena količina droge, digitalna vaga, izvjesna količina novca, te drugi predmeti koji potiču iz krivičnog djela.

Rad na ovom predmetu je u toku.

 

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.