Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

MUP RS

Vikendice povezali kablom i napravili laboratoriju za drogu, uhapšene tri osobe

vikendica droga gradiska – PU gradiska

Prema nezvaničnim informacijama, ova improvizovana laboratorija pronađena je u vikenidci od Dragoslava, a policija je utvrdila da je koristio struju od kuće Grbića

Nakon hapšenja Mladena Grbića u Gradiški, kod koga je nađena veća količina oružja, nastavljena akcija i uhapšene su još dvije osobe zbog sumnje da su počinile krivično djela.

U nastavku policijskih aktivnosti, u protekla tri dana uhapšeni su Dragoslav R. i Veljko U. obojica iz Gradiške zbog postojanja sumnje da su počinili krivična djela ,,Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i ,,Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

– Na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška izvršen je pretres kuće, stana, poslovnih prostora, pratećih objekata, vozila na sedam lokacija koje koriste navedene osobe kojom prilikom je pronađena i oduzeta vojna puška, više komada municije, marihuanu, improvizovana laboratorija u pripremi, te oprema i sredstva za uzgoj opojne droge kao to su saksije, sredstva za prihranu, specijalne lampe, oko 140 klijalih sjemenki i drugo – rekao je izvor portala Srpskainfo.

Prema nezvaničnim informacijama, ova improvizovana laboratorija pronađena je u vikenidci od Dragoslava, a policija je utvrdila da je koristio struju od kuće Grbića.

– Tokom istrage, policija je utvrdila da su oni prokopali kanal od 200 metara i kablom povezali ove dvije vikendice i tako omogućili sutruju u kući od Dragoslava – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Portparol PU Gradiška Vesna Vučić rekla je da da se draga za još dvije osobe G. G. i P. Nj. Zbog sumnje da su povezani sa ovim krivičnim djelima i protiv njih će biti podnesen izvještaj Tužilaštvu.