Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

teslić

Višestrukim povratnicima u činjenju prekršaja oduzeli automobile

teslic-oduzeti automobili

Izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da navedeno lice ima 32 neplaćene kazne sa ukupnim dugom u Registru novčanih kazni u iznosu od 3.236 KM

Policija u Tesliću privremeno je oduzela putničko vozilo “reno” i teretno vozilo “fijat” čiji su vlasnici višestruki povratnici u činjenju prekršaja, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Od lica čiji su inicijali D.Ć. juče je oduzet automobil “reno”, kojim je upravljalo bez vozačke dozvole koja je poništena rješenjem Policijske uprave Doboj početkom avgusta.

Provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da je navedeno lice višestruki povratnik u činjenju prekršaja i prouzrokovanju saobraćajnih nezgoda sa posljedicama po lica.

Policije je istog dana od lica čiji su inicijali O.P. oduzela teretno vozilo “fijat”, kojim je upravljalo bez vozačke dozvole, koja je deponovana u Policijskoj stanici Teslić.

Izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da navedeno lice ima 32 neplaćene kazne sa ukupnim dugom u Registru novčanih kazni u iznosu od 3.236 KM.

Protiv D.Ć. i O.P. će Osnovnom sudu Teslić biti podneseni zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja.

Policijski službenici Policijske stanice Teslić su u prethodna tri dana od višestrukih povratnika u činjenju prekršaja oduzeli ukupno tri putnička automobila i jedno teretno vozilo, navedeno je u saopštenju.