Crna hronika

Modriča

Vlasnik kafića ubijen dok je slavio rođenje djeteta, poznato i ko je pucao

25/07/2020

Uoči tragedije vlasnika lokala sankcionisala je komunalna policija jer je radio poslije 23 časa

Marko Radoš (33) vlasnik lokala “Koloseum” upucan je dok je sa društvom proslavljao rođenje djeteta, saznaje Srpskainfo.

Radoša je hicem iz pištolja pogodio Perica Simčević (29) iz Bosanskog Šamca, a istražioci još uvijek utvrđuju da li se u konkretnom slučaju radilo o klasičnom ubistvu ili ubistvu iz nehata.

Tragedija je policiji prijavljena jutros oko 2.50 časova, nakon što je došlo do tuče u lokalu “Koloseum” u Modriči.

– Policijskoj stanici Modriča oko 2.50 časova, prijavljeno je da je došlo do tuče u ugostiteljskom objektu u Modriči. Po prijavi su odmah postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča koji su utvrdili da je za sad iz nerazriješenih okolnosti došlo do opaljenja iz pištolja koji je kod sebe posjedovalo lice inicijala P.S, a kojom prilikom je smrtno stradalo lice inicijala M.R., vlasnik navedenog ugostiteljskog objekta – saopšteno je iz PU Doboj.

Srpskainfo saznaje da je uoči tragedije vlasnika lokala sankcionisala komunalna policija jer je radio poslije 23 časa.

– Navodno su se gosti poslije toga razišli, ali su se naknadno očigledno vratili u lokal – objasnio je izvor iz policije.

Uviđaj je u toku, a istim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Za sada slučaj nije kvalifikovan kao ubistvo, a detaljnije informacije biće poznate nakon obavljenog uviđaja koji će utvrditi tačne okolnosti tragedije.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.