Crna hronika

Banja Luka

Vozač slagao da su ga na putu opljačkali razbojnici

22/01/2021

Policijski službenici su preduzimanjem operativnih mjera i radnji, prikupili materijalne dokaze i utvrdili da nad R.M. nije izvršeno krivično djelo razbojništvo

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka utvrdili su lažno prijavljivanje oružane pljačke na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor prije dva dana.

U vezi sa ovim slučajem ispitan je R.M. koji se sumnjiči da je u noći 19. januara lažno prijavio razbojništvo. On je prijvaio da su ga na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor opljačkalr tri nepoznate osobe, od kojih je jedna bila maskirana.

“R.M. je prijavio da su ga na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor, dok je upravljao teretnim vozilom marke iveco vlasništvo privatne firme, sa vozilom marke audi presrela tri nepoznata lica, izašla iz vozila, te da je jedno od nepoznatih lica uz prijetnju pištoljem iz kabine teretnog vozila otuđilo torbicu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 1.200 eura, 1.000 kuna i 100КM u vlasništvu firme te 100КM i 50 eura u vlasništvu R.M”, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policijski službenici su preduzimanjem operativnih mjera i radnji, prikupili materijalne dokaze i utvrdili da nad R.M. nije izvršeno krivično djelo razbojništvo.

Кod navedenog su pronađni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Komentari

Autor: Nezavisne novine

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.