Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na prijelazu Popovi

Vozio automobil njemačkih regstracija: Na granici BiH “pao” sa falsifikovanom vozačkom

granična policija bih granica kontrola piksel
17.04.2015., Hrvatska Kostajnica - Granicni prijelaz u Hrvatskoj Kostajnici. Zbog nedostatka zemljista na bosanskohercegovackoj strani granice, policija i carinska sluzba BiH smjesteni su na hrvatskom teritoriju. Kako su cijene benzina, kucnih potrepstina te hrane osjetno nize u Bosanskoj Kostajnici, veliki broj gradjana iz Hrvatske Kostajnice, Siska i Petrinje odlazi u dnevnu nabavu i kupnju na bosansku stranu. Najvise se kupuju cigarete, te alkoholna pica, pivo a nemali broj gradjana kupuje i kruh cija je cijena oko 3 kune. Gajba piva krece se izmedju sezdeset i osamdeset kuna, a kako navode mjestani i ono malo mladih koje je ostalo na hrvatskoj strani svoje vecernje izlaske provode na bosankoj strani u njihovim klubovima i kaficima. Photo: Robert Anic/PIXSELL

Otkrivene su graničnom kontrolom i pregledom Land Rovera, njemačkih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao Š.Š. (1985.), državljanin BiH

Službenici Jedinice granične policije Bijeljina, 27. lipnja oduzeli su dvije krivotvorene vozačke dozvole i to, Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Popovi.

Otkrivene su graničnom kontrolom i pregledom Land Rovera, njemačkih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao Š.Š. (1985.), državljanin BiH.

Prema naredbi tužitelja Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave, vozačke dozvole su privremeno oduzete i protiv njega će spomenutoj instituciji biti dostavljeno izvješće o kaznenom djelu, navodi se u priopćenju.