Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

banja luka

Vozio pod uticajem tri različite droge, uhapšen je

Pocela rekonstrukcija puta Prijedor-Banjaluka
10.03.2021., Kozarac, Prijedor (BiH) – Danas je sluzbeno otpocela rehabilitacija magistralnog puta M4, Prijedor - Banja Luka, a radove su otvorili Davor Kostresevic, obnasatelj duznosti direktora Javnog preduzeca "Putevi Republike Srpske" i Dragan Stanimirovic, pomocnik ministra prometa i veza Republike Srpske na lokalitetu Kozarac (krizanje na M4, ka planini Kozara). Izvodjac radova je konzorcij "Prijedorputevi/Kozaraputevi" a.d. Prijedor. Mjestani Kozarca su nedavno, 8.veljace, mirno prosvjedovali na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor, zahtijevaci izmjestanje planirane dionice buduceg autoputa Banjaluka-Prijedor. Kozarac inace je mjesna zajednica u Gradu Prijedor (sjeverozapad Bosne i Hercegovine) s najvecim brojem povratnika Bosnjaka u RS, a mjestani tvrde da bi trenutno zacrtana dionica auto puta presjekla naselje i imanja Bosnjaka povratnika u to naselje po pola. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL

U toku kontrole V.D. je odavao znakove uticaja opojnih droga na organizam, te je obavljeno ispitivanje i utvrđeno prisustvo droga kokain, “thc” i “amp”

Banjalučka policija uhapsila je lice čiji su incijali V.D., za kojeg je utvrđeno da je upravljao vozilom pod uticajem tri vrste droga.

Iz Policijske uprave Banja Luka saopšteno je da je policija prilikom redovnih zadataka kontrolisala vozilo “renault”, kojim je upravljalo lice V.D.

U toku kontrole V.D. je odavao znakove uticaja opojnih droga na organizam, te je obavljeno ispitivanje i utvrđeno prisustvo droga kokain, “thc” i “amp”.