Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

banja luka

Za ovim čovjekom se traga od 8. februara, od kada je otišao od kuće gubi mu se svaki trag

176747

Kako navode, nestali muškarac je starosti 50 godina, visine između 175-180 centimetara, srednje tjelesne konstitucije, smeđe boje kose sa visokim zaliscima

Porodica i policija i dalje tragaju za nestalim Desimirom Tomaševićem (50) iz Karanovca koji je posljednji put viđen 8. februara, te apeluju da građani prijave policiji ukoliko ga uoče.

“Službenici Policijske uprave Banjaluka preduzimaju sve potrebne mjere i radnje s ciljem pronalaženja Desimira Tomaševića koji se udaljio od porodične kuće u nepoznatom pravcu. Policijskoj upravi Banjaluka u četvrtak je prijavljeno da je navedeno lice posljednji put viđeno 8. februara oko 11.00 časova ispred porodične kuće u Karanovcu, odakle mu se izgubio svaki trag”, naveli su iz Policijske uprave Banjaluka.

Kako navode, nestali muškarac je starosti 50 godina, visine između 175-180 centimetara, srednje tjelesne konstitucije, smeđe boje kose sa visokim zaliscima.

Na sebi je imao dužu jaknu sa kapuljačom crne boje i somotne pantalone sive boje.

“Policijska uprava Banjaluka apeluje na sve građane, ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o njegovom nestanku, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona 122”, navode iz policije.