Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zadobili teške povrede

Zamjenik načelnika pijan automobilom udario maloljetnike pa pobjegao s lica mjesta

milos garic
Foto: Opština Stanari

U saobraćajnoj nesreći teške tjelesne povrede su zadobila oba maloljetna lica koja su upućena na dalje liječenje u UKCRS u Banjoj Luci

U Stanarima je došlo do saobraćajne nesreće prilikom koje je vozač pod utjecajem alkohola udario dvoje maloljetnika i teško ih povrijedio, a prema pisanju Srpskainfo, to je skrivio zamjenik načelnika Opštine Miloš Garić.

Prema izvještaju dobojske policije, osoba inicijala M. G. sa područja opštine Stanari je uhapšena.

On je jučer oko 18:35 sati skrivio saobraćajnu nesreću vozeći putnički automobil marke „Opel“ prilikom čega je udario dvojicu maloljetnika.

Operativnim radom su ga pronašli policijski službenici, a prilikom testiranja na alkohol utvrđeno je da ima 1,58 promila alkohola u organizmu. On je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivična djela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći.

U saobraćajnoj nesreći teške tjelesne povrede su zadobila oba maloljetna lica koja su upućena na dalje liječenje u UKCRS u Banjoj Luci.

Nakon izvršenog uviđaja na licu mjesta od policijskih službenika PS Doboj, protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu bit će dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.