Crna hronika

paljevina na palama

Zapaljen automobil sarajevskog biznismena i bivšeg sekretara FK Željezničar

07/10/2019

Policijskoj stanici Pale juče u 4.50 časova prijavljeno je da u ulici Ulići gori automobil marke "audi A6" u privatnom vlasništvu

Privatni automobil potpuno je izgorio na Palama, a drugi, koji se nalazio u neposrednoj blizini, manje je oštećen u požaru, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Zapaljeni automobil u vlasništvu je sarajevskog biznismena i nekadašnjeg sportskog sekretara FK Željezničar Milomira Cicka Provića. Prović je, kako javlja Srpskainfo, vlasnik hotela “Vučko” na Jahorini.

U saopštenju se navodi da je u toku rad na rasvjetljavanju i pronalaženju izvršioca krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Policijskoj stanici Pale juče u 4.50 časova prijavljeno je da u ulici Ulići gori automobil marke “audi A6” u privatnom vlasništvu.

Na lice mjesta izašli su policijski službenici i pripadnici Vatrogasne jedinice Pale, koji su lokalizovali požar.

“Audi” je potpuno izgorio, a na automobilu marke “golf sedam”, koji se nalazio u neposrednoj blizini, nastala su manja oštećenja od požara, navela je policija.

Uz saglasnost tužioca Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo policija je zajedno sa sudskim vještakom izvršila uviđaj na licu mjesta.

 

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.