paljevina na palama

Zapaljen automobil sarajevskog biznismena i bivšeg sekretara FK Željezničar

Požar-Automobil-1

Policijskoj stanici Pale juče u 4.50 časova prijavljeno je da u ulici Ulići gori automobil marke “audi A6” u privatnom vlasništvu

Privatni automobil potpuno je izgorio na Palama, a drugi, koji se nalazio u neposrednoj blizini, manje je oštećen u požaru, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Zapaljeni automobil u vlasništvu je sarajevskog biznismena i nekadašnjeg sportskog sekretara FK Željezničar Milomira Cicka Provića. Prović je, kako javlja Srpskainfo, vlasnik hotela “Vučko” na Jahorini.

U saopštenju se navodi da je u toku rad na rasvjetljavanju i pronalaženju izvršioca krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Policijskoj stanici Pale juče u 4.50 časova prijavljeno je da u ulici Ulići gori automobil marke “audi A6” u privatnom vlasništvu.

Na lice mjesta izašli su policijski službenici i pripadnici Vatrogasne jedinice Pale, koji su lokalizovali požar.

“Audi” je potpuno izgorio, a na automobilu marke “golf sedam”, koji se nalazio u neposrednoj blizini, nastala su manja oštećenja od požara, navela je policija.

Uz saglasnost tužioca Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo policija je zajedno sa sudskim vještakom izvršila uviđaj na licu mjesta.