Crna hronika

bosanska kostajnica

Završena obdukcija tijela mladića i djevojke pronađenih u automobilu

31/01/2021

Izvor blizak istrazi pojasnio je da su vrata od garaže bila zatvorena, a pošto je vozilo bilo upaljeno ona se vremenom napunila ugljen-monoksidom, što je bilo kobno za mladića i djevojku

Devetnaestogodišnja Nikolina G. i dvadesetdevetogodišnji Dejan B. iz Bosanske Kostajnice, koji su jučer ujutro pronađeni mrtvi u automobilu, ugušili su se ugljenmonoksidom.

Ovo je pokazala obdukcija njihovih tijela u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjoj Luci, pišu Nezavisne novine.

Nisu ustanovljene povrede, niti bilo kakvo nasilje.

Podsjećamo, pronašao ih je prijatelj, koji je krenuo u potragu nakon što je majka djevojke alarmirala porodicu i prijatelje, jer se njena kćerka tokom noći nije vratila kući. Nažalost, oboje su pronađeni bez znakova života.

Izvor blizak istrazi pojasnio je da su vrata od garaže bila zatvorena, a pošto je vozilo bilo upaljeno ona se vremenom napunila ugljen-monoksidom, što je bilo kobno za mladića i djevojku.

Zbog ove tragedije u Bosanskoj Kostajnici je proglašen Dan žalosti, a njihovi sugrađani su se emotivnim porukama oprostili od dva mlada života.

Podsjećamo, njihova beživotna tijela su pronađena u automobilu parkiranom u jednoj nedovršenoj kući u Bosanskoj Kostajnici.

Predhodno je majka nastradale djevojke prijavila njen nestanak.

Komentari

Autor: nezavisne.com

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.