Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Žena pobjegla od otmičara dok je točio gorivo

ilustracija au111

Banjalučka policija uhapsila je D.J. zbog sumnje da je 2. oktobra kidnapovao žensku osobu nakon što ju je prethodno nagovorio da izađe iz kuće u kojoj živi.
Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banja Luka osoba se sumnjiči da je oko 21.30 sati, prethodno nagovorio žensku osobu da izađe ispred kuće, te je uz pomoć fizičke snage nasilno uvukao u svoj putnički automobil marke fiat i uputio ozbiljne prijetnje po život.

“Oštećena je zatim iskoristila nepažnju dok je osumnjičeni točio gorivo na benzinskoj pumpi, uspjela se osloboditi i sakriti i pozvati policiju”, navode iz PU Banja Luka.

Policajci su nedugo zatim pronašli napušteno vozilo u kojem su se nalazili predmeti i tragovi bitni za dokazivanje krivičnih djela.

O navedenim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta u redovnoj proceduri biće dostavljnjen izvještaj za krivična djela “Protivpravno lišenje slobode” i “Ugrožavanje sigirnosti”, ističu u PU Banja Luka.