hapšen i privođen

Zet kojem je jutros punac pucao u glavu itekako je poznat javnosti

tahirovic1 (1)

Tahirović je poznat po spektakularnom bijegu krajem novembra 2018. godine, kada su sudski policajci FBiH došli da ga privedu zbog neodazivanja na ročišta u Općinskom sudu Sarajevo

Adnan Tahirović, kojeg je jutros upucao punac, i ranije je nasrtao na svoju nevjenčanu suprugu.

– Poznato je da je konzumirao droge, zbog čega bi postao nasilan. Tu jadnu ženu je i ranije napadao te ga je ona prijavljivala zbog nasilja u porodici – tvrdi izvor Dnevnog avaza.

Tahirović je zadobio povrede opasne po život u pucnjavi koja se u 6:25 sati dogodila u Velikokladuškoj ulici, općina Novo Sarajevo. Na Tahirovića je pucao I. B., otac njegove nevjenčane supruge A. B.

Tahirović je upao u kuću I. B. i fizički napao nevjenčanu suprugu A. B. i njenog oca, kojima je nanio povrede. Nakon toga je izbušio gume na vozilu svog punca, koji je potom upotrijebio vatreno oružje i ranio Tahirovića. Punac je pogodio Tahirovića u glavu.

Tahirović je poznat po spektakularnom bijegu krajem novembra 2018. godine, kada su sudski policajci FBiH došli da ga privedu zbog neodazivanja na ročišta u Općinskom sudu Sarajevo.

Po njega su došli na Dobrinju 2, gdje je on, kada je vidio policajce, počeo bježati te skočio u rijeku i uspio im pobjeći u ulicu Salke Nazečića. Sudski policajci uspjeli su ga uhvatiti i privesti na ročište.