Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bosanska Krupa

Zločinu kumovao alkohol: Komšija nožem ubio komšiju

Foto: Reprezent.ba
Prvomajska ulica u kojoj se zločin desio

Prema nezvaničnim informacijama, žrtva i osumnjičeni su bili komšije i tokom dana su konzumirali alkohol, koji je, kako se pretpostavlja, bio glavni okidač za zločin

U Bosankoj Krupi dogodilo se ubistvo, potvrđeno je iz MUP-a Unsko-sanskog kantona (SK)

-Dom zdravlja Bosanska Krupa preksinoć u 22:15 sati zaprimio je dojavu da se u ulici Prvomajska u Bosanskoj Krupi na cesti nalazi lice u besvjesnom stanju. Izlaskom na lice mjesta pripadnici PS Bosanka Krupa potvrdili su tačnost dojave, pronašli su i besvjesnu osobu. Pregledom te osobe utvrdli su da ima više ubodnih rana nanesenih nožem, a radi se o S. S. (67) iz Bosanske Krupe. Pored njega je zatečen E. A. (67) iz Celja, nastanjen u Bosanskoj Krupi, kazali su iz policije.

U Domu zdravlja Bosanska Krupa jučer u 00:25 sati konstatirana je smrt S. S.

Prema nezvaničnim informacijama, žrtva i osumnjičeni su bili komšije i tokom dana su konzumirali alkohol, koji je, kako se pretpostavlja, bio glavni okidač za zločin.

O svemu je obviješteno Kantonalno tužilaštvo, a prema nalogu tužioca, Sektor kriminalističke policije izašao je na lice mjesta i izvršio uviđajne radnje.

Policija je uhapsila E. A. koji je jučer, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ubistva predat u nadležnost Tužilaštva USK.

Tijelo S. S. prevezeno je u Kantonalnu bolnicu “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću, gdje je izvršena obdukcija.