Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dodik u Kozarskoj Dubici: SNSD ovdje može “s obrazom” da se pojavi na izborima

Козарска Дубица – Милорад Додик

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da se politika SNSD-a u Kozarskoj Dubici prepoznaje kao politika velikih projekata koji se realizuju.

“SNSD ima podršku u ovoj opštini, naši ljudi, aktivisti i naš načelnik, predsjednik i svi ostali rade veoma vrijedno na afirmaciji politike koja je važna za građane ove opštine. Želimo da pomognemo, da podignemo standard i uradimo sve što je moguće u tom pogledu”, rekao je Dodik novinarima u Kozarskoj Dubici.

On je precizirao da će u ovoj godini biti potpuno rehabilitovan magistralni put od Gradiške do Kozarske Dubice, što će ga učiniti daleko sigurnijim za prevoz.

Dodik je najavio i mnogo projekata na izgradnji lokalne infrastrukture, u koje će biti uloženo više od milion KM.

“Već ranije smo te projekte činili veoma upečatljivim. Mislim da se politika SNSD-a ovdje prepoznaje kao politika velikih projekata, koji se realizuju. Ranije smo uradili veliki zahvat u vezi sa vodovodom koji je građen u ovoj opštini i neke puteve. Mislim da imamo dobru konekciju lokalnih i republičkih organa vlasti i SNSD ovdje svakako može `sa obrazom` da se pojavi na izborima”, ocijenio je Dodik.

On je naglasio da je SNSD u veoma teškim okolnostima u svim godinama učinio da Republika Srpska bude stabilna u okruženju u kojem se nalazi u okviru BiH i međunarodnih faktora koji ovdje djeluju.

“Očuvali smo dignitet i dostojanstvo RS i učinili sve da razvijemo mnoge projekte koji su važni i za ovu lokalnu zajednicu”, rekao je Dodik.

On je podsjetio na ranije realizovane projekte koji se odnose na odbranu od visokih voda da ne bi Kozarska Dubica prošla kao što je bilo 2014. godine.

“Mislim da smo to sada i završili i da možemo sa sigurnošću reći da obim voda iz te godine ne bi trebalo da bude opasan i nanese štetu koju smo ovje imali”, naveo je Dodik.

On je potvrdio da je sa rukovodstvom Opštinskog odbora SNSD-a u Kozarskoj Dubici razgovarao o aktuelnim pitanjima i zahtjevima da bi se zajednički našao odgovor kako i šta treba činiti da SNSD dobije veliku podršku koju zaslužuje.

Predsjednik Opštinskog odobra SNSD-a u Kozarskoj Dubici Jovica Šuman rekao je će u toj opštini vrlo brzo započeti realizacija važnih projekata, uz projekte čija je relizacija već u toku.

“Ovdje se već radi zgrada opštine, renoviramo sportski centar, radićemo na putevima, a naš cilj je da SNSD bude ubjedljivi pobjednik ovdje u Kozarskoj Dubici, a naravno i naši kandidati i za predsjednika RS i člana Predsjedništva BiH”, kaže Šuman.

Načelnik opštine Kozarska Dubica Radenko Reljić izjavio je da je ta opština već gradilište u kojem se realizuje nekoliko velikih projekata, među kojima sanacija zgrade opštine, ulica u gradu, sanacija zgrade Osnovnog suda i javne rasvjete za koje su procedure pri kraju.

“Ovo je izborna godina i predsjedniku Dodiku je stalo do ovog grada, voli u njega doći, a svakako je bitno da očekujemo veliku pobjedu na ovim izborima”, rekao je Reljić.

On je istakao da se predsjednik Dodik već dokazao kao veliki borac za RS i istinski patriota, te izrazio očekivanje da će građani Kozarske Dubice to prepoznati.