Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Obraćanje premijerke Srbije

Ana Brnabić: Dobrodošli na slavlje, imamo 47,1 posto

ana brnabic sns izbori
Foto: Screenshot

SNS će sasvim sigurno imati više od 125 mandata sama, kaže premijerka Srbije

Ana Brnabić, premijerka Srbija i povjerenica beogradskog odbora SNS, u obraćanju koje je kasnilo skoro sat vremena od najavljenog vremena, rekla je „dobrodošli na slavlje“ i uvodno izlaganje posvetila lažnim vijestima, po njenim rečima, koje su obilježile izborni dan.

Jedina nepravilnost je bio incident u Odžacima, i zahvaljujem se institucijama koje su pokazale ozbiljnost države i reagovale po propisu.

Da ne pričam sa čime smo se kao stranka SNS i lista Srbija protiv nasilja suočavali u vrijeme izborne tišine.

Takva brutalnost izborne tišine nikada nije zabilježena, rekla je Brnabić, između ostalog pokazujući i naslovnu stranu vikend broja Danasa sa naslovom o neizgrađenoj fabrici Sinofarm vakcina.

Na uzorku od 50 odsto izbrojanih glasova, želim da saopštim da naša lista “Srbija ne smije da stane” u ovom trenutku ima 47,1 odsto glasova, rekla je Brnabić na šta su okupljeni funkcioneri i kandidati sa liste aplaudirali.

SNS će sasvim sigurno imati više od 125 mandata sama, dodala je.

Po njenim riječima, opozicija ima plan da proglasi pobjedu u Beogradu, oni “izmišljaju neke svoje brojeve, ali to je potpuno u skladu sa onim što smo vidjeli”. Dodala je da će se iz štaba SNS-a obratiti najmanje još jednom, i Miloš Vučević i Aleksandar Vučić.

-Želim od srca da se zahvalim našem narodu – poručila je Brnabić.