Autobusom udario u banderu, vozač izletio kroz šoferšajbnu

autobus ras333
Foto: Blic.rs

Saobraćajna nezgoda dogodila se rano jutros na kružnom toku Slavija u Beogradu, kada se autobus privatnog auto-prevoznika sa linije 47 zabio u banderu. Prema prvim informacijama povrijeđen je vozač (60), koji je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju i trenutno se nalazi u životnoj opasnosti.

– Vozač se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi i njegovo stanje je izuzetno loše, životno je ugrožen – rekli su iz Urgentnog centra za “Blic”.

Prema nezvaničnim informacijama riječ je o autobusu noćnog prevoza, a nezgoda se dogodila u ranim jutarnjim satima. Srećom, niko od putnika nije povređen, dok lokva krvi na licu mjesta svedoči o povredama koje je zadobio vozač.

Prema pisanju Blica, vozač je izletio kroz šoferšajbnu, koja je potpuno uništena.

Kako za “Blic” kaže jedan od očevidaca ovog nemilog događaja, oko 6.30 “nešto je puklo”.

– Bio sam sa druge strane kružnog toka, i nakon praska, vidio sam da je vozač izletio kroz prednje vjetrobransko staklo. U pomoć su mu prvi pritekli vozači trola, koji su se zatekli ovde. Bilo je užasno, čovjek je bio bez svijesti i sa velikim povredama. Bilo je svuda krvi… Pretpostavljam da je izgubio kontrolu i da je birao da udari u banderu umjesto da ubije nekog – priča jedan od očevidaca, dodajući da je hitna pomoć stigla ubrzo na lice mjesta, kao i to da su reanimaciju započeli već na pločniku.