Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šokantan snimak nesreće u Srbiji

Automobil pun tinejdžera se prevrnuo i udario u izlog

snimak

Sudeći po snimku sa sigurnosne kamere koji je objavljen u grupi jedne beogradske auto-škole, u nesreći niko nije povrijeđen iako je u vozilu bilo sedam tinejdžera

Nevjerovatan snimak saobraćajne nesreće koja se, navodno, dogodila u noći između utorka i srijede oko 3.30 u Zemun Polju, kruži društvenim mrežama.

Sudeći po snimku sa sigurnosne kamere koji je objavljen u grupi jedne beogradske auto-škole, u nesreći niko nije povrijeđen iako je u vozilu bilo sedam tinejdžera. Kako se vidi na snimku koji kruži internetom, automobil je pri velikoj brzini sletio s puta, okrenuo se na stranu, a zatim se zakucao u izlog jedne prodavnice, prenosi Blic.

Međutim, još veći šok uslijedio je kada su iz prevrnuog automobila, kako se vidi na snimku, kroz prozore krenuli da izlaze mladići. Njih sedmorica iskakali su jedan za drugim kroz prozor prevrnutog automobila, a na snimku se može jasno vidjeti kako jedan od njih iz gepeka prelazi na zadnje sjedište i potom, takođe, iskače kroz prozor.

Mladići su potom pobjegli sa mesta nesreće o čemu svjedoče fotografije koje su ujutru zabilježili mještani.
Za njima je ostao prizor uništenog automobila, srušene ograde kuće i bilborda, koji je jutros sačekao mještane.

Međutim, u MUP su rekli da nemaju informacije o ovoj saobraćajnoj nesreći, a isto nam je rečeno u tužilaštvu, pa ostaje nejasno da li je nesreća uopšte bila prijavljena policiji i da li su slike i snimci, koji su objavljeni na različitim mjestima i internet grupama, autentični i od noćas.

Snimak možete pogledati na ovom LINKU.