Nesreća u Hrvatskoj

Automobilom uletjela u kafić: Jedna osoba poginula, četiri povrijeđene

labin nesreca (1)

Goste prepunog Rock Caffea iznenada je prekinuo strahoviti udar

Jedna je osoba smrtno stradala dok ih je četvero povrijeđeno u nesvakidašnjoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći s petka na subotu u Labinu u Hrvatskoj kada je automobil sletio s ceste i uletio u ugostiteljski objekt, izvijestila je istarska policija.

Policija je dojavu o nesreći zaprimila u 23.46 sati, a prema zasad raspoloživim informacijama automobil je najvjerovatnije uslijed neprilagođene brzine sletio s ceste te uletio u prostor ugostiteljskog objekta “Rock caffe” u ulici Zelenice 16. Tom prilikom je povrijeđeno pet osoba koje su se nalazile u navedenom objektu od kojih je jedna osoba preminula u vozilu Hitne medicinske pomoći na putu do bolnice, piše Hina.

Policija nije htjela iznijeti informaciju o vozaču koji je upravljao vozilom jer je uviđaj koji je uz pripadnike labinske saobraćajne policije obavljao i županijski državni odvjetnik bio još u toku.

Saznaje se kako se radi o djevojci (28) koja je bila za upravljačem vozila “Polo Volkswagen” pulskih registarskih oznaka. Goste prepunog Rock Caffea iznenada je prekinuo strahoviti udar. Većima gostiju, na čelu s vlasnikom i osobljem caffe bara bila je prisebna pa su, do dolaska Hitne pomoći, odmah priskočili povrijeđenima, izvukli automobil i počistili porazbacan inventar kako bi olakšali pristup djelatnicima Hitne pomoći.