Banjalučanki u Budvi vratio izgubljeni novčanik sa 800 eura

novcanik233

Turistkinja iz Banjaluke N.I. juče je bila prijatno iznenađena, kada su je kontaktirali iz policije da je njen novčanik, u kome su bila lična dokumenta i 800 eura, pronašao službenik Komunalne policije u Budvi Nikola Cvijović.

Ona je proživjela pravu noćnu moru, jer je, taman što je došla na ljetovanje u Budvu, izgubila novčanik sa svim novcem i dokumentima, bez kojih nije mogla ni da se vrati kući, pišu Vijesti.

U međuvremenu, dok je djevojka tragala za izgubljenim novčanikom, strahujući i da ju je neko opljačkao, mladi Cvijović, koji je tokom ljeta angažovan na privremenim i povremenim poslovima u Komunalnoj policiji, pronašao je izgubljeni novčanik nedaleko od Autobuske stanice, kod lokala Milenijum.

Imajući u vidu da je Budva puna gostiju, te da su praktično velike gužve na ulicama, turistikinja iz Banjaluke praktično se bila pomirila sa tim da neće pronaći ni novčanik ni novac.

Cvijović, inače fudbalski sudija, odmah nakon što je pronašao novčanik je pozvao policiju kako bi je obavijestio u slučaju da je neko već prijavio nestanak ličnih dokumenata.

On je još nekih 15 minuta bio na licu mjesta u nadi da će se neko pojaviti, ali nakon što je morao da ide na posao, on je u lokalu obavijestio osoblje da ako se neko interesuje za novčanik da pozove njega ili policiju.

Kako je Vijestima rečeno, Cvijović je juče pronašao djevojku, kojoj je vratio novčanik sa novcem.