Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Bejzbol palica odličan je “lijek” za ovog agresivnog motociklistu (VIDEO)

24/07/2015

Nepoznati motorist, kojem je u ponedjeljak u centru  Fitchburga (SAD) bilo do tučnjave, dobro je zapamtio vozača s kojim se sukobio jer ga je u tren oka ‘izliječio’ od agresivnosti bejzbolskom palicom.

Snimka tog obračuna postala je jedan od najgledanijih videa sedmice, a prizor je pomoću mobitela zabilježila djevojčica (11) čiji je otac primijetio da će biti zla i odlučio ispratiti situaciju.

“Na snimku se to ne može vidjeti, ali muškarac na motoru je pretjecao automobile kako mu se htjelo što je u konačnici dovelo do rasprave na semaforu s vozačem SUV terenca”, napisao je uz snimku otac te djevojčice, a zbog koje se vlasnik palice naposljetku sam prijavio policiji.

Naime, Luis Ramos (33) je u srijedu dobrovoljno ušetao u postaju, pa policajcima izjavio kako je bejzbolsku palicu upotrijebio u samoobrani nakon što je dobio udarac šakom.

Ramos se potom ispričao djevojčici što je svjedočila nasilju, a novinarima pojasnio da je prije nekoliko godina ranjen s pet metaka te da mu se “smračilo” kada je vidio da motorist drži ruku iza leđa i tako daje do znanja da ima pištolj koji se sprema povući. Iz videa je, međutim, jasno da je motorist glumio da nosi oružje, op.a.)

“Imao je sreće što je nosio kacigu, odnosno što se nismo potukli jedan na jedan. Imao sam ja još iznenađenja za njega budući da sam svojedobno bio amaterski prvak u boksu”, kazao je Ramos, kojeg je policija odlučila ne goniti zbog viđenog, prenose lokalni mediji.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.