Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hrvatska

Brat nožem izbo sestru dok je spavala, bore joj se za život

policija

Brat je u vrat nožem ubo svoju dvije godine stariju sestru

U noći sa četvrtka na petak u Sisku je nožem izbodena žena, a ljekari joj se bore za život.

Muškarac star 36 godina napao je oko 4 sata u ujutro 38-godišnjakinju u stanu u ulici A.G. Matoša u Sisku. Ubo ju je nožem. Kako su javili lokalni mediji, brat je u vrat nožem ubo svoju dvije godine stariju sestru.

Žena je zadobila teške povrede opasne po život, saopćila je sisačka policija.

Kako se pišu hrvatski mediji, bori se za život u sisačkoj bolnici.

Policija je jutros objavila nove detalje.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 36-godišnjim muškarcem je utvrđeno da je na štetu 38-godišnjakinje počinio kazneno djelo pokušaj teškog ubistva.

Njega se sumnjiči da je u petak, 26. aprila oko 4 sata, u stanu u Ulici Antuna Gustava Matoša u Sisku, nakon prethodne svađe s 38-godišnjakinjom, pričekao da zaspi te s namjerom da je usmrti, uzeo nož i zadao joj nekoliko ubodnih rana. Ljekarska pomoć joj je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su joj utvrđene teške tjelesne povrede opasne za život.

Uviđajem je na mjestu događaja rukovodio zamjenik Županijske državne odvjetnice u Sisku. Osumnjičenom je alkotestiranjem utvrđeno 1,67 promila, a nakon dovršenog istraživanja uz kaznenu prijavu je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke”, saopćila je policija, prenosi Index.hr.