Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Četiri prijateljice poginule u stravičnoj nesreći (FOTO)

nesreca_1000x0

Osam djevojaka krstarilo je Long Islandom u limuzini slaveći rođendan jedne od njih. Slavlje se pretvorilo u horor kada je na njih naletio pijani vozač Steve Romeo.

2AABB11A00000578-3166830-image-a-2_1437315867628

Steve Romeo

Brittany M. Schulman (23) Lauren Baruch (24), Stephanie Belli (23) i Amy R. Grabina (23) poginule su u stravičnom saobraćajnom udesu kad je pick-up kamionet udario u njihovu limuzinu takvom silom da ju je gotovo prepolovio.
Dve djevojke, od kojih je jedna buduća mlada, bore se za život, dok su još dvije povređene u ovom sudaru.

Djevojke su iznajmile limuzinu kako bi proslavile rođendan jedne od njih. Na njih ja neletio pijani Romeo i udario limuzinu sa strane, a slike sa lica mesta su više nego potresne.

Vozač kamioneta optužen je za vožnju u pijanom stanju, a uhapšen je kad je pokušao da pobjegne sa mjesta nesreće.

Romeo je prije samo godinu i po dana učestvovao u još jednoj fatalnoj nesreći, kad je njegov saradnik stradao pošto mu je na glavu pala kanta sa utovarivača kojim je upravljao upravo on.

Iako još nije objavljen rezultat testa krvi vozača, pa se ne zna da li je zaista bio pijan i u kojoj mjeri, ona se nalazi u pritvoru sa kaucijom od milion dolara.

– Nagazio je na kočnicu trenutak prije nego što je udario limuzinu. Ovo je jedna od najgorih nesreća koju sam ikada vidio – rekao je Martin Flatley, načelnik u policijskoj stanici.